Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Część 1: Oznaczanie obecności odpowiedników tłuszczu kakaowego PN-ISO 23275-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325135980
- Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Część 1: Oznaczanie obecności odpowiedników tłuszczu kakaowego
- PN-ISO 23275-1:2007
- Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7682 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000087500 |
Zawiera tab.
ICS 67.190; 67.200.10.
Bibliogr. s. 18.
Wprowadza ISO 23275-1:2006, IDT; Zatwierdzona 10 września 2007 r.
Wprowadza ISO 23275-1:2006, IDT; Zatwierdzona 10 września 2007 r.