Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Część 1: Oznaczanie obecności odpowiedników tłuszczu kakaowego PN-ISO 23275-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2007.Description: 2, 18 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788325135980
Other title:
  • Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Część 1: Oznaczanie obecności odpowiedników tłuszczu kakaowego
  • PN-ISO 23275-1:2007
  • Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7682 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000087500
Total holds: 0

Zawiera tab.

ICS 67.190; 67.200.10.

Bibliogr. s. 18.

Wprowadza ISO 23275-1:2006, IDT; Zatwierdzona 10 września 2007 r.

Wprowadza ISO 23275-1:2006, IDT; Zatwierdzona 10 września 2007 r.

Polska.
Polska.