Baner ze zdjęciem biblioteki

Zamrażanie żywności / Jacek Postolski, Zbigniew Gruda.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1974.Description: 432 s., [1] k. tabl. złoż. : fot., rys., wykr. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2003890168Inne nry kontrolne: (OCoLC)830681217
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 163264 (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000089462
Total holds: 0

Piśmiennictwo s. 421-432.

Książka dla inżynierów i techników wszystkich branż przemysłu spożywczego, może być wykorzystana przez studentów.