Mikrobiologia mleczarska oraz Wyrób i wady masła / Antoni Bal.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Bal, Antoni (mleczarstwo). Wyrób i wady masła (pol.)
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 15403 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000172074 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 125605 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000089897 |
Liczba zamówień: 0
Z 64 rycinami w tekście.
Bibliogr. s. 297.