Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikrobiologia mleczarska oraz Wyrób i wady masła / Antoni Bal.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Rzeszów : nakł. autora, 1937 Opis: 302 s., [1] k. złoż. : il., err. ; 23 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Praca zawiera:
  • Bal, Antoni (mleczarstwo). Wyrób i wady masła (pol.)
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 15403 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000172074
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 125605 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000089897
Liczba zamówień: 0

Z 64 rycinami w tekście.

Bibliogr. s. 297.

Bal, Antoni
  • Obszar działalności: Technologia mleczarska.
  • VIAF ID: 311322333
  • Zawód: Inżynierowie.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050733