Surowce i technologia żywności : podręcznik dla liceum zawodowego. Cz. 1 / Barbara Bijok, Franciszek Bijok.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302035440
- 8302036021
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 070706 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000001262 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 19/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138541 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. [228].
Dla uczniów liceum zawodowego.