Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Surowce i technologia żywności : podręcznik dla liceum zawodowego. Cz. 1 / Barbara Bijok, Franciszek Bijok.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1994.Wydanie: Wyd. 4Opis: 226, [2] s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302035440
  • 8302036021
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 070706 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000001262
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 19/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138541
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. [228].

Dla uczniów liceum zawodowego.