Metodyka pomiarów w inżynierii przemysłu spożywczego / Alojzy Domagała.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 830901662X
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071982 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000001253 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071981 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000001276 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142995 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000002415 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147103 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000057819 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 257-259.
Dla studentów Wydziału Technologii Żywności Akademii Rolniczych i inżynierów zatrudnionych w przemyśle spożywczym.