Baner ze zdjęciem biblioteki

Nauka o mięsie i produktach mięsnych : praca zbiorowa / [aut. H. A. Armstrong et al.] ; przekł. z ang. [Walentyna Iwańska et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydaw. Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1966.Description: 405 s. : il., wykr., err. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Tyt. oryg.: Science of meat and meat products
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 42350 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000091573
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.