Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Nowe metody zagęszczania i suszenia żywności : materiały z Sympozjum zorganizowanego przez IUFoST / pod red. Arnolda Spicera.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Nauk. - Techn., 1980.Description: 519, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320401828
Other title:
  • Tyt. oryg. : Advances in preconcentration and dehydration of foods
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mi 23 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144625
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 105653 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000126549
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 105652 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000051238
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 064963 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000015722
Total holds: 0

Bibliogr. po rozdz.