Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Dairy rheology : a concise guide / J. H. Prentice.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Food Science and TechnologySzczegóły wydania: New York ; Cambridge : VCH Publishers ; Weinheim : VSCH Verlagsgesellschaft, cop. 1992.Opis: XII, 165 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 1560815051
  • 3527283498
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 139347 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000092449
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 149-157. Indeks.