Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 3: Spektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów PN-EN 12014-3:2006/Ap1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2008.Opis: 2 s. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • PN-EN 12014-3:2006/Ap1:2008
  • Spektrometryczne oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych po enzymatycznej redukcji azotanów do azotynów
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7708 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000093506
Liczba zamówień: 0

Poprawka do Polskiej Normy.

ICS 67.120.10.

Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 lutego 2008 r.

Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 lutego 2008 r.

Polska.