Amino acid composition and biological value of cereal proteins : proceedings of the International Association for Cereal Chemistry Symposium on Amino Acid Composition and Biological Value of Cereal Proteins, Budapest, Hungary, May 31-June 1, 1983 : with supplemental invited contributions / ed. by Radomir Lásztity and Máté Hídvégi.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Budapest : Akadémiai Kiadó, 1985.Opis: XV, 662 s. ; 25 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9630541319
- Proceedings of the International Association for Cereal Chemistry Symposium on Amino Acid Composition and Biological Value of Cereal Proteins, Budapest, Hungary, May 31-June 1, 1983
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 124389 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000098956 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy pracach. Indeks.
