Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Amino acid composition and biological value of cereal proteins : proceedings of the International Association for Cereal Chemistry Symposium on Amino Acid Composition and Biological Value of Cereal Proteins, Budapest, Hungary, May 31-June 1, 1983 : with supplemental invited contributions / ed. by Radomir Lásztity and Máté Hídvégi.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Budapest : Akadémiai Kiadó, 1985.Opis: XV, 662 s. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9630541319
NUKAT: xx001347865Inne nry kontrolne: (OCoLC)750666228 Inny tytuł:
  • Proceedings of the International Association for Cereal Chemistry Symposium on Amino Acid Composition and Biological Value of Cereal Proteins, Budapest, Hungary, May 31-June 1, 1983
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 124389 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000098956
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy pracach. Indeks.

Lásztity, Radomir
Hídvégi, Máté.