Wytyczne do projektowania zakładów gastronomicznych - dział magazynowy / Stanisław Cymerman, Halina Kubińska, Danuta Janik ; pod kierunkiem Danuty Janik ; Społem CZSS Centralny Ośrodek Badawczo Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych w Łodzi.
Material type:
TextPublication details: Łódź : "Społem" Zrzeszenie Gastronomii, 1984.Description: [2], 78 s., [46] s. tabl. : rys. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 122389 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000098952 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 67-73.
