Baner ze zdjęciem biblioteki

Zarys technologii żywności : z uwzględnieniem przepisów polskiej ustawy o dozorze i kontroli artykułów spożywczych i przedmiotów użytku / Ludwik Szczepański.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1950.Description: 205 s. : il. ; 22 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 122258 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000098932
Total holds: 0

Bibliogr. s. 178.

Do użytku kontrolerów sanitarnych, lekarzy powiatowych oraz władz dozoru nad żywnością.

Szczepański, Ludwik
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 311278806
Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
  • Field of activity: Medycyna.
  • VIAF ID: 159519948