Struktura i metabolizm włókien mięśniowych u krajowego bydła czarno-białego i mieszańców po buhajach ras mięsnych oraz ich związek z cechami wartości rzeźnej i jakością mięsa / Krzysztof Młynek.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawa Naukowa - Akademia Podlaska ; nr 99Publication details: Siedlce : Wydawnictwo Akademii Podlaskiej, 2009.Description: 154 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500625 II (99) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000099893 |
Na dokumencie zbędny tyt. serii "Monografie" i nieprawidłowy ISSN 0860-2719.
Bibliogr. s. 128-144.
PB'2009, poz. 17856.
Streszcz. ang.
