Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Tendencje w spożyciu żywności w krajach rozwijających się na tle rozwoju społeczno-gospodarczego / Mariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.

By: Material type: TextTextSeries: Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 123Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy, 2009.Description: 84, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788360798973
NUKAT: xx001419827Inne nry kontrolne: (OCoLC)750465178 Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępny również online.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107232 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000148975
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150992 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000103245
Total holds: 0

Bibliogr. s. 85.

Dostępny również online.