Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie stabilności oksydacyjnej (test przyspieszonego utleniania) PN-EN ISO 6886 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.Description: 16 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325189051
- Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidation stability (accelerated oxidation test) (ISO 6886:2006) [Other title]
- PN-EN ISO 6886:2009
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7816 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103322 |
ICS 67.200.10.
Niniejsza norma jest polska wersją Normy Europejskiej EN ISO 6886:2008. Została ona przetłumaczona przez Polski Komitet Normalizacyjny i ma ten sam ststus co wersja oficjalna.
Bibliogr. s. 16 s.
Wprowadza EN ISO 6886:2008, IDT, ISO 6886:2009 IDT; Zastepuje PN-EN ISO 6886:2009.
