Maszyny dla przemysłu spożywczego - Pojęcia podstawowe - Część 2: Wymagania z zakresu higieny PN-EN 1672-2+A1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325187248
- Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements [Inny tytuł]
- PN-EN 1672-2+A1:2009
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7819 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103328 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.260.
Bibliogr. s. 41.
Wprowadza EN 1672-2:2005+A1:2009, IDT. Zastępuje PN-EN 1672-2+A1:2009. Zatwierdzona 29 października 2009 r.
Wprowadza EN 1672-2:2005+A1:2009, IDT. Zastępuje PN-EN 1672-2+A1:2009. Zatwierdzona 29 października 2009 r.