Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Cz. 2: Oznaczanie ilościowe odpowiedników tłuszczu kakaowego PN-EN ISO 23275-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.Description: 2, 17 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325190460
- PN-EN ISO 23275-2:2010
- Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2:Quantification of cocoa butter equivalents [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7826 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103698 |
ICS 67.190; 67.200.10.
Bibliogr. s. 17.
Wprowadza EN ISO 23275-2:2008, IDT ; ISO 23275-2:2006, ITD ; Zastępuje PN-EN ISO 23275-2:2009 ; Zatwierdzona 13 listopada 2009 r.
