Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Cz. 2: Oznaczanie ilościowe odpowiedników tłuszczu kakaowego PN-EN ISO 23275-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.Description: 2, 17 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788325190460
NUKAT: xx001532498Inne nry kontrolne: (OCoLC)750806055 Other title:
  • PN-EN ISO 23275-2:2010
  • Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2:Quantification of cocoa butter equivalents [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7826 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103698
Total holds: 0

ICS 67.190; 67.200.10.

Bibliogr. s. 17.

Wprowadza EN ISO 23275-2:2008, IDT ; ISO 23275-2:2006, ITD ; Zastępuje PN-EN ISO 23275-2:2009 ; Zatwierdzona 13 listopada 2009 r.

Polska.
Polska.