Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Regionalna kuchnia polska : przepisy kaszubskie, mazurskie, wielkopolskie, podlaskie, śląskie, góralskie, kresowe / [oprac. red. Beata Woźniak].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Olimp Media, 2009.Description: 93, [3] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788361513780
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 119674 III (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000103996
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ng 77 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000105216
Total holds: 0

Indeks.