Śmietanka i śmietana - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 2450 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325191917
- PN-EN ISO 2450:2010
- Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) [Inny tytuł]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7837 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000106026 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.100.10.
Bibliogr. s. 17.
Wprowadza EN ISO 2450:2008, IDT ; ISO 2450:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 2450:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.
Wprowadza EN ISO 2450:2008, IDT ; ISO 2450:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 2450:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.