Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Śmietanka i śmietana - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 2450 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.Opis: 2, 17 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788325191917
Inny tytuł:
  • PN-EN ISO 2450:2010
  • Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7837 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000106026
Liczba zamówień: 0

ICS 67.100.10.

Bibliogr. s. 17.

Wprowadza EN ISO 2450:2008, IDT ; ISO 2450:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 2450:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.

Wprowadza EN ISO 2450:2008, IDT ; ISO 2450:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 2450:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.

Polska.
Polska.