Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Hydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący wybrane właściwości funkcjonalne preparatów białkowych / Piotr Konieczny.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; z. 319Szczegóły wydania: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2001.Opis: 71 s., [4] s. tabl. kolor. : wykr. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154275 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000129062
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. [61]-71.

Streszcz. ang.