Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy produkcji mleka spożywczego i jego przetworów / John R. Campbell, Robert T. Marshall ; red. nauk. wyd. pol. Tadeusz Czaplak ; [tł. Maria A. Jurewicz et al.].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydaw. Naukowe, 1982.Opis: 849 s. : fot., rys., wykr. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8301040114
Inny tytuł:
  • Tyt. oryg.: Science of providing milk for man
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109326 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000104487
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 138292 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000052146
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 057536 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000027273
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 059378 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000020601
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 063301 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000019512
Liczba zamówień: 0
Campbell, John R.
  • Obszar działalności: Mleko.
  • Obszar działalności: Hodowla.
  • Obszar działalności: Bydło.
  • Obszar działalności: Zootechnika.
  • Obszar działalności: Nauka.
  • Obszar działalności: Przemysł mleczarski.
  • VIAF ID: 91285447
  • Zawód: Zootechnicy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 2021301027

  • Zawód: Naukowcy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060

  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

Marshall, Robert T.
  • Obszar działalności: Zootechnika.
  • Obszar działalności: Żywienie.
  • Obszar działalności: Zwierzęta.
  • Obszar działalności: Nauka.
  • VIAF ID: 92130637
  • Zawód: Naukowcy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060

  • Zawód: Zootechnicy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 2021301027