Podstawy produkcji mleka spożywczego i jego przetworów / John R. Campbell, Robert T. Marshall ; red. nauk. wyd. pol. Tadeusz Czaplak ; [tł. Maria A. Jurewicz et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301040114
- Tyt. oryg.: Science of providing milk for man
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 109326 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000104487 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 138292 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000052146 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057536 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000027273 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 059378 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000020601 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 063301 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000019512 |
Liczba zamówień: 0