Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia z higieny i technologii żywności pochodzenia zwierzęcego. Cz. 2 / pod red. naukową Marcina Szulca.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1982.Edition: Wyd. 3Description: 175 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300017860
  • 8300017887
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109830 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Available 1000107283
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109828 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 2 Available 1000107284
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydz. Weterynaryjnego.