Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Specifications for the identity and purity of some food additives : the contents of this document are the result of the deliberations of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives which met in Rome, 21-29 April, 1976.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: FAO Food and Nutrition Series ; 1B | WHO Food Additives Series ; 11Szczegóły wydania: Rome : FAO : WHO, 1977.Opis: IV, 109 s. : il. ; 22 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9251004110
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 151553 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000109101
Liczba zamówień: 0

U dołu s tyt.: .Twentieth Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives ; FAO Food and Nutrition Series no. 1 ; WHO Tech. Rep. no. 599.

Wstęp: Twentieth Session of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (21-29 April, 1976, Rome).