Specifications for the identity and purity of some food additives : the contents of this document are the result of the deliberations of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives which met in Rome, 21-29 April, 1976.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9251004110
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151553 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000109101 |
Liczba zamówień: 0
U dołu s tyt.: .Twentieth Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives ; FAO Food and Nutrition Series no. 1 ; WHO Tech. Rep. no. 599.
Wstęp: Twentieth Session of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (21-29 April, 1976, Rome).