Ćwiczenia z analizy żywności / Teresa Fortuna, Marek Gibiński i Anna Nowotna ; pod red. Mieczysława Pałasińskiego.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 122981 II (Browse shelf(Opens below)) | 19 | Available | 1000096364 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 091127 (Browse shelf(Opens below)) | 18 | Available | 1000088152 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 058254 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000023590 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 058255 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Available | 1000022448 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 058258 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000022449 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 058260 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000020544 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 058257 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000020543 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 178-179.
Dla studentów kierunku Technologia Żywności.