Współczesna margaryna : aspekty technologiczne i żywieniowe : praca zbiorowa / pod red. Krzysztofa Krygiera ; [aut.: Pernille Gerstenberg Kirkeby et al.].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010.Description: 168 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320436990
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mu 07 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000110021 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 30 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000109825 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097833 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000109826 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 097834 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000109827 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151688 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000109810 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
