Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Osiągnięcia naukowo-techniczne w słodownictwie i browarnictwie = Scientific and technical achievements in malting and brewing : monografia / pod red. Piotra Antkiewicza i Aleksandra Poredy ; Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish, English Summary language: Polish, English Publication details: Kraków : Ogólnopolskie Stowarzyszenie Wspierania Inicjatyw NAUKA-PRZEMYSŁ, 2010.Description: 240 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393074501
Other title:
  • Scientific and technical achievements in malting and brewing
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108385 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000167376
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ms 32 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000110043
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.

Streszcz. ang. przy pracach. Cześć prac. w jęz. ang., streszcz. pol.