Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Trziszki.
Contributor(s): Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788360574881
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 159302 II (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151830 II (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 30 (Browse shelf(Opens below)) | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 31 (Browse shelf(Opens below)) | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098390 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098389 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098388 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098387 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098386 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098385 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098384 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098383 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098382 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098381 (Browse shelf(Opens below)) | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 23 (Browse shelf(Opens below)) | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Trziszka, Tadeusz.
- Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
- VIAF ID: 102026059