Towaroznawstwo żywności przetworzonej / red. nauk. Franciszek Świderski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8372440646
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076500 (Browse shelf(Opens below)) | 14 | Available | 1000026910 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 145098 II (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000022304 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 145097 II (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000022303 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076205 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000021832 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076204 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000021831 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076203 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000021830 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076201 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000021828 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076200 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000021827 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076199 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000021826 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076198 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000021825 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076197 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000021824 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076196 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000021823 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 076206 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000021780 |
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów Wydziału Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół hotelarskich.
Podręcznik dotowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej