Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 5: Specyficzne zasady przygotowania mleka i przetworów mlecznych PN-EN ISO 6887-5 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788326667510
- PN-EN ISO 6887-5:2010
- Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test sample, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Prt 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2010) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7883 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000115141 |
ICS 07.100.30.
Bibliogr. s. 17.
Wprowadza EN ISO 6887-5:2010, IDT, ISO 6887-5:2010, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 6887-5:2010 ; Zatwierdzona dnia 29 listopada 2010 r.
Wprowadza EN ISO 6887-5:2010, IDT, ISO 6887-5:2010, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 6887-5:2010 ; Zatwierdzona dnia 29 listopada 2010 r.