Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 5: Specyficzne zasady przygotowania mleka i przetworów mlecznych PN-EN ISO 6887-5 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.Description: 2, 17 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788326667510
Other title:
  • PN-EN ISO 6887-5:2010
  • Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test sample, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Prt 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2010) [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7883 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000115141
Total holds: 0

ICS 07.100.30.

Bibliogr. s. 17.

Wprowadza EN ISO 6887-5:2010, IDT, ISO 6887-5:2010, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 6887-5:2010 ; Zatwierdzona dnia 29 listopada 2010 r.

Wprowadza EN ISO 6887-5:2010, IDT, ISO 6887-5:2010, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 6887-5:2010 ; Zatwierdzona dnia 29 listopada 2010 r.

Polska.
Polska.