Recommendations for chilled storage of perishable produce = Conditions recommandées pour la conservation des produits périssables à l'état réfrigéré / International Institute of Refrigeration.
Material type:
TextLanguage: English, French Publication details: Paris : international Institute of Refrigeration, 1979.Description: 148 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Conditions recommandées pour la conservation des produits périssables a l'état réfrigéré
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 107224 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000116667 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 107260 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000116638 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 113459 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000114013 |
Total holds: 0
Tekst ang. i fr.
