Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu / Agnieszka Tajner-Czopek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 120Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011.Description: 86 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788377170427
NUKAT: xx002088859Inne nry kontrolne: (OCoLC)1414188038 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 152427 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000113958
Total holds: 0

Bibliogr. s. 69-81.

Streszcz. ang.

Tajner-Czopek, Agnieszka.