Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu / Agnieszka Tajner-Czopek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 120Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011.Description: 86 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788377170427
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 152427 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000113958
Total holds: 0

Bibliogr. s. 69-81.

Streszcz. ang.

Tajner-Czopek, Agnieszka.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 164615867