Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Fizyko-chemiczne metody w analizie żywnościowej / Jerzy Pawełkiewicz.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty dla Szkół Wyższych - Wyższa Szkoła Rolnicza w PoznaniuSzczegóły wydania: Poznań : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1954.Opis: 89, [3] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 160099 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000116051
Liczba zamówień: 0
Pawełkiewicz, Jerzy
  • Obszar działalności: Chemia.
  • VIAF ID: 250016725
  • Zawód: Chemicy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339