Przetwory mleczne i żywność na bazie mleka - Oznaczanie zawartości tłuszczu metodą grawimetryczną Weibulla-Berntropa (Metoda odniesienia) - Część 3: Przypadki szczególne PN-ISO 8262-3 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788326677809
- PN-ISO 8262-3:2011
- Milk products and milk-based foods - Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) - Part 3: Special cases [Other title]
- Oznaczanie zawartości tłuszczu metodą grawimetryczną Weibulla-Berntropa (Metoda odniesienia) - Część 3: Przypadki szczególne PN-ISO 8262-3
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7894 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000115137 |
ICS 67.100.01.
Bibliogr. s. 14.
Wprowadza ISO 8262-3:2005, IDT; Zastępuje PN-ISO 8262-3:2002; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 13 lipca 2011 r.
Wprowadza ISO 8262-3:2005, IDT; Zastępuje PN-ISO 8262-3:2002; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 13 lipca 2011 r.