Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Przetwarzanie jadalnych surowców rzeźnych / Wincenty Pezacki.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1984.Opis: 596 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8301043261
NUKAT: zz2007760812Inne nry kontrolne: (OCoLC)749221620 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 112843 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000091563
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 113708 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000068035
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076508 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000026897
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 550-[579]. Indeks.

Pezacki, Wincenty
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Powiązana grupa: Politechnika Łódzka.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 95204493

  • Powiązana grupa: Wyższa Szkoła Rolnicza (Poznań).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122161

  • Powiązana grupa: Uniwersytet Warszawski.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 93081332

  • Powiązana grupa: Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 95102511

  • VIAF ID: 164786537
  • ISNI ID: 0000000112953122
  • WIKIDATA ID: Q19632585
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Miejsce urodzenia: Kcynia (Polska).
  • Miejsce śmierci: Poznań (Polska).