Wpływ kultur mieszanych wybranych szczepów drożdży z rodzaju Saccharomyces na fermentację i skład chemiczny win jabłkowych / Paweł Satora.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; z. 346 | Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ; nr 469Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011.Description: 153 s.: il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000112779 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112780 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (346) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000112781 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (346) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000112782 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000112788 |
W serii gł. nr 469.
Praca wykonana w Katedrze Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
Bibliogr. s.141-151.
Streszcz. ang.
