Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut.] Ewa Babicz-Zielińska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2000.Edition: Wyd. 3 zmDescription: 621 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320424488
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Ża 18 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000091811
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076604 (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000028513
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076603 (Browse shelf(Opens below)) 8 Available 1000028512
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076602 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000028511
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076600 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000028510
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076601 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000028509
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076605 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000028508
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 145228 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000027360
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076545 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000027174
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.