Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej żywności / pod red. Urszuli Rutkowskiej ; aut. Janina Budzyńska-Topolowska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1981.Description: 358, [1] s. : fot., wykr. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320003563
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 106596 II (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000057334
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 107026 II (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000057209
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 050542 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000029120
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 050545 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000027572
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
  • Field of activity: Medycyna.
  • VIAF ID: 159519948