Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej żywności / pod red. Urszuli Rutkowskiej ; aut. Janina Budzyńska-Topolowska [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320003563
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 106596 II (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000057334 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 107026 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000057209 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 050542 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000029120 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 050545 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000027572 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.