Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Les produits alimentaires au service du progrès : un système d'utilisation des excédents.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Campagne Mondiale contre la Faim. Étude de Base ; no 2Szczegóły wydania: Rome : Organisation des Nations Unies pour L'Alimentation et L'Agriculture, 1962.Wydanie: 2ème edOpis: 174 s. : il. ; 23 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 161198 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000118676
Liczba zamówień: 0
FAO.
  • Obszar działalności: Żywienie.
  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • VIAF ID: 148396178