Modelowanie procesu rehydratacji wybranych warzyw i owoców / Krzysztof Górnicki.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 389Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011.Opis: 103, [1] s., [16] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375833256
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500526 II (389) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000112866 |
Liczba zamówień: 0
Rozprawa habilitacyjna. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2011.
Bibliogr. s. [91]-101.
Streszcz. ang.
