Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; autorzy Marek Adamczak, Włodzimierz Bednarski, Jan Fiedurek, R. Gawroński, Jacek Leman, Krzysztof. W. Szewczyk.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.Edition: Wyd. I (dodruk)Description: 528, [2] strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320434927
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101178 (Browse shelf(Opens below)) 2 Checked out 05.05.2025 1000121408
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101179 (Browse shelf(Opens below)) 3 Checked out 05.05.2025 1000121409
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101180 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000121410
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101181 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000121411
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101182 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000121412
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101183 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000121413
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101184 (Browse shelf(Opens below)) 8 Available 1000121414
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153071 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000120488
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.

Gawroński, Roman.
  • Field of activity: Inżynieria chemiczna.
  • VIAF ID: 101886137