Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Tiefgefrorene Lebensmittel / von Karl Herrmann.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ; Bd. 12Szczegóły wydania: Berlin ; Hamburg : Verlag Paul Parey, 1970.Opis: 249 s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 348970214X
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 161867 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000119159
Liczba zamówień: 0

Na str. tyt.: Mit 34 Abb. und 26 Tabb.

Bibliogr. s. 227-244. Indeks.