Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia żywności : praca zbiorowa. Cz. 3, Technologie kierunkowe. T. 2 / red. Ewa Czarniecka-Skubina ; [aut.: Anna Berthold-Pluta et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB, 2012.Description: 299 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389184375
Other title:
  • Technologie kierunkowe
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153273 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3, t. 2 1 Available 1000122799
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 05/3 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3, t. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000122037
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101744 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3, t. 2 4 Available 1000122038
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101716 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3, t. 2 1 Available 1000122010
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 43/3 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3, t. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000122012
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik do nauczania zawodu: technik technologii żywności.

Czarniecka-Skubina, Ewa.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 163390292