Technologia żywności : praca zbiorowa. Cz. 3, Technologie kierunkowe. T. 2 / red. Ewa Czarniecka-Skubina ; [aut.: Anna Berthold-Pluta et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184375
- Technologie kierunkowe
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153273 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3, t. 2 | 1 | Available | 1000122799 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 05/3 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3, t. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000122037 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101744 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3, t. 2 | 4 | Available | 1000122038 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101716 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3, t. 2 | 1 | Available | 1000122010 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 43/3 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3, t. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000122012 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik do nauczania zawodu: technik technologii żywności.