Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia z kierunkowej technologii żywności : technologia mięsa i jaj / [oprac. Andrzej Tyburcy et al. ; red. nauk.: Jan Mroczek].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW, 1997.Description: 79 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300030298
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 142931 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000001975
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 142922 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000001930
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Skrypt jest przeznaczony dla studentów Wydziału Technologii Żywności SGGW oraz innych uczelni rolniczych.