Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Poradnik sanitarny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi / [Małgorzata Witusik, Tadeusz Skrzek].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Tarnobrzeg : "Bonus", 1994.Wydanie: Stan prawny na 15 sierpnia 1994 rOpis: 324 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386155027
NUKAT: zz2005812734Inne nry kontrolne: (OCoLC)749546453 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141652 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000046248
Liczba zamówień: 0

Inf. o błędzie w ISBN z kat. BN.

Na okł. podtytuł: Wymagania ogólne, przepisy i normy (teksty ujednolicone).

Bibliogr. s. 45.

Książka polecana osobom mającym zawodowy kontakt z żywnością.