Poradnik sanitarny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi / [Małgorzata Witusik, Tadeusz Skrzek].
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Tarnobrzeg : "Bonus", 1994.Wydanie: Stan prawny na 15 sierpnia 1994 rOpis: 324 s. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386155027
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 141652 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000046248 |
Liczba zamówień: 0
Inf. o błędzie w ISBN z kat. BN.
Na okł. podtytuł: Wymagania ogólne, przepisy i normy (teksty ujednolicone).
Bibliogr. s. 45.
Książka polecana osobom mającym zawodowy kontakt z żywnością.
