Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia przetwórstwa zbożowego / Eugeniusz Smarzyński, Stanisław Woroch, Marian Zwoliński.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, 1969.Opis: 443, [1] s., [2] k. tabl. złoż. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: xx002629182Inne nry kontrolne: (OCoLC)823592331 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 67663 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000123525
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 67664 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000123526
Liczba zamówień: 0

Dla uczniów technikum przemysłu spożywczego, specjalność: przetwórstwo zbożowe.