Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Jerzy Molenda.
Material type:
TextPublication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010.Description: 338, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788377170236
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153629 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000123193 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 09 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000124650 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 16 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000124631 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102263 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000124632 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik akademicki dla studentów kierunków medycyna weterynaryjna, zootechnika, nauka o żywności i innnych.
