Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2012.Edition: Wyd. 6 zmDescription: 233, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788363623357
  • 9788363623340
Other title:
  • Składniki żywności
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępna także w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107051 (Browse shelf(Opens below)) T. 1 5 Checked out 26.05.2025 1000148398
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 02/1 (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000133507
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 23/1 (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133381
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154893 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Available 1000133328
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153636 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Checked out 07.01.2026 1000124676
Total holds: 0

Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik.

Dostępna także w formie elektronicznej.