Materiały pomocnicze i dodatki do żywności : podręcznik dla technikum i zasadniczej szkoły zawodowej / Jadwiga Chuchlowa.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1996.Description: 194, [1] s. : il. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302061220
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Se 22 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000056471 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 070432 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000138591 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 070433 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000000419 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142634 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000000092 |
Total holds: 0
Bibliogr.
