Baner ze zdjęciem biblioteki

Próba opracowania uproszczonej metody oceny mięsności i otłuszczenia boczku / Marian Rózycki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Wydawnictwa Własne - Instytut ZootechnikiPublication details: Kraków : Instytut Zootechniki. Zakład Informacji i Upowszechniania Wyników Badań, 1971.Description: 54, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx002752198Inne nry kontrolne: (OCoLC)829770572 Subject(s): Dissertation note: Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 163035 (Browse shelf(Opens below)) Nr 255 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000124948
Total holds: 0

Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.

Bibliogr. s. 51-54.

Streszcz. ang. i ros.