Próba opracowania uproszczonej metody oceny mięsności i otłuszczenia boczku / Marian Rózycki.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Wydawnictwa Własne - Instytut ZootechnikiPublication details: Kraków : Instytut Zootechniki. Zakład Informacji i Upowszechniania Wyników Badań, 1971.Description: 54, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 163035 (Browse shelf(Opens below)) | Nr 255 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000124948 |
Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.
Bibliogr. s. 51-54.
Streszcz. ang. i ros.
