Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Próba opracowania uproszczonej metody oceny mięsności i otłuszczenia boczku / Marian Rózycki.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski, rosyjski Serie: Wydawnictwa Własne - Instytut ZootechnikiSzczegóły wydania: Kraków : Instytut Zootechniki. Zakład Informacji i Upowszechniania Wyników Badań, 1971.Opis: 54, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy: Uwaga dotycząca dysertacji: Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.
Liczba zamówień: 0

Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.

Bibliogr. s. 51-54.

Streszcz. ang. i ros.