Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut.: Stanisław Błażejak et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.Description: 350, [2] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375834208
Subject(s): Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 10 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130659
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mf 04 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133537
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153714 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000123425
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dostępne również w formie elektronicznej.