Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut.: Stanisław Błażejak et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375834208
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 10 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130659 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mf 04 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133537 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153714 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000123425 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dostępne również w formie elektronicznej.